Marktsegment

Woningcorporaties

In 2050 moeten alle woningen in Nederland energieneutraal zijn. De komende jaren staan er daarom tal van onderhoud- en renovatieprojecten op stapel waar veel partijen bij betrokken zijn. Samenwerking tussen al die partijen is essentieel voor een goed resultaat. De GevelAlliantie onderscheidt zich op twee manieren in die samenwerking. Wij denken graag al vanaf het eerste begin mee. Uit ervaring weten we dat de gebundelde kennis en kunde van onze vakkundige gevelspecialisten niet alleen slimme ontwerpoplossingen en optimalisaties oplevert, maar ook lagere uitvoeringskosten.

Meer informatie

Zorginstellingen

Veranderingen op het gebied van onder meer wet- en regelgeving stellen andere eisen aan zorginstellingen. Bestaande zorggebouwen moeten worden getransformeerd in comfortabele, duurzame leefomgevingen. De bouwtechnische renovatie van de schil hangt nauw samen met toepassing van slimme energie- en installatieoplossingen. Daarom richt de GevelAlliantie zich niet alleen op het bouwkundig deel. Wij denken graag vanaf de start van een project mee over manieren waarop de schil kan bijdragen aan duurzame zorg en een gezonde exploitatie voor de lange termijn.

Meer informatie

Bouwbedrijven

De concurrentie is groot in bouwend Nederland. De marges zijn laag, de kosten van materiaal en mensen blijven stijgen. Het is bovendien niet eenvoudig om goede vaklui met kennis van zaken te vinden. Met de GevelAlliantie haalt u een flexibele en betrouwbare partner in huis met een unieke expertise. Doordat wij in een vroeg stadium kunnen meedenken over slimme ontwerpoplossingen, profiteert u direct van optimalisaties en de kostenbesparingen die daarmee samenhangen.

Meer informatie

Beleggers

Het verduurzamen en slimmer maken van gebouwen vraagt veel van organisaties met een vastgoedportefeuille. Met het Bouwbesluit, Energie- en klimaatakkoord en de gestage overgang naar een energieneutrale economie nemen de vragen naar duurzame panden vanuit de markt toe. Huurders zijn op zoek naar een duurzame leef- en werkomgeving met lage energiekosten waar alles goed geregeld is. Zij zijn in toenemende mate bereid daar ook meer voor te betalen. Hoe kunt u uw vastgoedbeleggingen slim verduurzamen terwijl u uw TCO drastisch verlaagt?

Meer informatie

Scroll naar boven